Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Spokojenost zavládla jen v Soběslavi

 
čtvrtek, 7. září 2017, 09:50

Nejspokojenější byl po minulém divizním vystoupení soběslavský nováček. V Roudném ukořistil dva body a potvrdil, že si o level výš začíná zvykat. Pro malšany, kteří se pro příště posílili stopera Písku Lukáše Holuba (26), mohla být útěchou první nula obrany. Jankov nezachytil v Rakovníku začátek druhé půle a Č. Krumlov doplatil na střeleckou nemohoucnost proti Sedlčanům. Oba jihočeské celky se tak vrátily zvenku s prázdnou.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ VE 4. KOLE DIVIZE A

Malše Roudné – Spartak Soběslav 0:0, penalty 1:4

Rozhodčí: Průcha – Němec, Kouba. Delegát: Sádovský. ŽK: 1:2 (Vogl – Podráský, M. Mazouch). Diváků: 160.

Roudné: Hřebejk – Kössl, M. Otepka, Maršík – Vogl – Růžička (66. Svoboda), Tušer, O. Otepka, Vávra – Markytán (88. Bartoš), Píša. Trenér Rudolf Otepka.

Soběslav: Kuník – Hromada, Suchan, Boháč, Vaněk – Fischer (46. Janoušek), Podráský, M. Mazouch (79. Chotovinský), Nohava, T. Mazouch – Šmídmajer (71. Dvořák). Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: Kössl, Vogl – Kuník, Nohava

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „Je to o gólech. Podobně jako v domácí premiéře s Dobříší nemám klukům co zásadního vytknout. Šancí si vypracují dost, jen je nepromění. Pereme se sami se sebou. Snad se odrazíme alespoň od toho, že jsme neinkasovali, což byl jeden z našich cílů.“

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Velice důležité body jsme přivezli z Roudného, i když si musíme přiznat, že soupeř byl hlavně ve druhém poločase lepší. Vsadili jsme opět na dobrou defenzívu a musím vyzdvihnout fantastického Kuníka v brance, který vychytal roudenské střelce. Nám to směrem dopředu tolik nešlo, ale šance Fischera a v poslední minutě Dvořáka volaly po gólu... Dva body = spokojenost.“


SK Rakovník – SK Jankov 5:2 (2:0)

Góly:  7. 45. a 50. (pen.) Schwendt, 54. Sklenka (pen.), 73. Červený – 80. Armah, 82. Mensah. Rozhodčí: Šimeček - Baum, Klupák. Delegát: Bláha. ŽK: 3:3 (Červený, Schwendt, Spal – Popelka, Bürger, Kollár). ČK: 0:1 (84. Rytíř). Diváků: 265.

Jankov: Pavelec – Jirkovský (46. Šebelka), Popelka (74. Fajtl), Lošek, Zajíc - Bürger, Kroneisl, Kollár (58. Maršán), Beránek (36. Rytíř) - Armah, Sedlic (64. Mensah). Trenér Ivo Čech.

Nejlepší hráči: Lošek

Ivo Čech, trenér Jankova: „Domácí nás přehráli, byli velmi efektivní, důrazní na útočné polovině a v pokutovém území, tam se rozhoduje. Přesto musím říct, že jsme jim svou nedůsledností a hloupými až naivními chybami vítězství nabídli. Jsem zklamán, hráče jsem se snažil na ty situace připravovat, ale musí si to oni vzít za své, myslet na to a být koncentrovaní. S něčím jdeme do zápasu a odpálíme to nepokrytím standardky v 5. minutě a s hvizdem končícím první půli dáme dárek v podobě druhé branky. O přestávce si k tomu řekneme, ale po třech minutách totálně podceníme situaci v pokutovém území a je z toho penalta, vůbec tomu nerozumím. Nezbývá než se z toho poučit a urvat body hned v dalším zápase. Domácím gratuluji, na rozdíl od nás šli utkání vyhrát, navíc mají i dobré zázemí.“


TJ Tatran Sedlčany - FK Slavoj Český Krumlov 2:0 (1:0)

Góly: 18. Kvěch, 78. Krůta. Rozhodčí: Šálková - Kastl, Hocek. Delegát: Řezáč. ŽK: 1:4 (Hájek – Babka, Wagner, Zatloukal, Svoboda). Diváků: 387.

Č. Krumlov: Hňup – Švec (65. Svoboda), Dudák, Kabele, Zatloukal – Beránek (70. Persán), Wagner, Novák, Sláma – Babka, Klivanda. Trenér Václav Domin.

Nejlepší hráči: Novák

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „V prvním poločase jsme udělali nějaké chyby v obraně. Druhá půle už byla lepší. Vytvořili jsme si několik možností k vyrovnání, ale neproměňování šancí nás stálo body. Čtyřikrát jsme dokopávali z malého vápna, ale buď jsme trefili jejich obránce, nebo dokonce našeho hráče. Třeba Matyáš Babka měl v první půli určitě skórovat, obešel obránce a z úhlu pelášil na brankáře Capoucha, ten ho ale vychytal. A takovou příležitost měl ještě jednu. Klivanda taky, místo toho, aby zakončil, ještě někoho zbytečně hledal.“


Ostatní výsledky

SK Aritma Praha - FC Viktoria Mariánské Lázně 2:3 (0:1), 63. Junek, 90. Glasnovič - 37. Kabelák, 73. Holub, 83. Kavalír.
SK Petřín Plzeň - MFK Dobříš 2:2 (1:0), penalty 2:4, 8. Bendl, 85. Vohrna - 63. Junek, 91. Talůžek.
TJ Přeštice - FK Hořovicko 0:1 (0:1), 20. Ansuma.
SK Senco Doubravka - FK Olympie Březová 0:0, penalty 5:4.
SK Klatovy 1898 - FC Slavia Karlovy Vary 1:4 (0:2),
63. Krásný - 4. Psohlavec, 35. a 49. Kalina, 81. Hudec.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle