Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Divize A

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Český Krumlov dohrál podzim se ctí, jak si kouč přál. V Rokycanech bral tři body

neděle, 12. listopadu 2023, 10:34ČlánkyDivize A
 

Rokycany – Jako po zisku mistrovského titulu to vypadalo v kabině českokrumlovských fotbalistů po zápase v Rokycanech. Slavoj vyhrál 2:0 a na konci nevydařeného podzimu si tak alespoň trochu vylepšil náladu.

 

Soběslav vyrovnala v nastavení a s Petřínem si body rozdělila

neděle, 12. listopadu 2023, 09:42ČlánkyDivize A
 

Soběslav – S podzimní částí sezóny se fotbalisté Spartaku rozloučili remízou. V posledním duelu podzimu se rozešli na domácím trávníku s Petřínem Plzeň nerozhodně 1:1. Soběslavští přezimují uprostřed diviní tabulky.

 

Derby u Vajgaru jednoznačně ovládli hosté z Katovic

sobota, 11. listopadu 2023, 20:42ČlánkyDivize A
 

Jindřichův Hradec – S divizním podzimem se lépe rozloučili Katovičtí, kteří byli u Vajgaru jednoznačně lepším mužstvem. V regionálním derby zaslouženě zvítězili 4:1 a poprvé venku brali tři body.

 

Proti nejlepší obraně v soutěži se Katovičtí prosadili doma jen jednou a brali bod

neděle, 5. listopadu 2023, 10:41ČlánkyDivize A
 

Katovice – Fotbalisté Katovic se v posledním domácím střetnutí loučili s fanoušky nerozhodným výsledkem. S třetí Aritmou odehráli dobré utkání, i Pražané však ukázali své silné stránky a body si tak oba týmy rozdělily rovnoměrně.

 

Z Hořovic se Jindřichův Hradec vracel bez bodů. Cítil křivdu

neděle, 5. listopadu 2023, 10:15ČlánkyDivize A
 

Hořovice – Vyrovnaný duel na hořovické umělce rozhodla standardní situace ve druhém poločase. Jindřichohradečtí zápas dohrávali s deseti hráči.

 

Derby mezi Č. Krumlovem a Soběslaví vyznělo ve prospěch hostujícího Spartaku

sobota, 4. listopadu 2023, 21:05ČlánkyDivize A
 

Český Krumlov – Soběslavští rozhodli o své výhře v jihočeském divizním derby v úvodní části utkání, kdy v rozmezí dvou minut dvakrát skóroval Filip Vaněk.

 

Katovičtí mají slíbenou odměnu. Za každou výhru dostanou sud strakonického piva

pátek, 3. listopadu 2023, 10:36ČlánkyDivize A
 

Katovice – Šest bodů a dva sudy piva. O to budou hrát ve zbývajících dvou kolech podzimní části sezony divizní fotbalisté SK Otava Katovice. Nejprve přivítají pražskou Aritmu, která venku ještě neprohrála, a poté zavítají na hřiště nováčka z...

 

Bratři Mischnikové rozhodli o výhře Jindřichova Hradce nad béčkem Domažlic

neděle, 29. října 2023, 22:03ČlánkyDivize A
 

Jindřichův Hradec – Tým od Vajgaru od deváté minuty s rezervou Domažlic prohrával, ještě v prvním poločase ale dokázal skóre otočit a po přestávce si tři body pojistili dalšími dvěma góly.

 

Venkovní mizérii Katovičtí neprolomili. Na umělce v Hořovicích selhali v koncovce

sobota, 28. října 2023, 21:29ČlánkyDivize A
 

Hořovice – Fotbalisté Katovic nevyužili v Hořovicích ani ty největší šance. Domácí byli produktivnější, skórovali po dvou standardkách a brali všechny tři body. Výkon Vašicových svěřenců byl příslibem do závěrečných zápasů podzimu.

 
Reklama