Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FOTO: Písek zahájil třetiligovou sezonu. Chce hrát nahoře

pondělí, 10. července 2017, 22:39

V pondělí 10. července v půl čtvrté odpoledne se po dovolené sešli fotbalisté píseckého A-týmu, členové realizačního týmu i vedení klubu, aby společně zahájili sezonu 2017/2018, která by pro svěřence trenéra Ondřeje Prášila měla skončit výrazným úspěchem.

Za vedení FC Písek hráče přivítal člen výkonného výboru Milan Nousek st., který před prvním tréninkem řekl: „Dovolte mi, abych vás přivítal v sezoně 2017/2018. Věřím, že v rámci přípravy všichni prokážete trenérům, že chcete hrát za Písek, že na to máte kvalitu, a že se společně pokusíme o výborný výsledek a o konečné umístění v tabulce, za které se nebudeme muset stydět.“

Krátce po čtvrté hodině vyběhli fotbalisté na trávník v domácím areálu. Do tréninku se zapojilo prozatím celkem jednadvacet hráčů (včetně třech brankářů) a dva rekonvalescenti, Vojtěch Zeman s Jakubem Kaláškem, ho sledovali za postranní čarou.

Hráči, kteří v týmu působili i v předchozí sezoně:
Jakub Rondzik - Dominik Uhlík, Michal Rendla, Lukáš Holub, Václav Hrachovec, Jakub Held, Václav Milec, Aleš Kočí, Martin Voráček, Miroslav Grobár, Tomáš Froněk, Martin Held a Filip Řezáč.

Hráči, kteří přišli z týmu U19:
David Přibyl, Tomáš Musil a Jiří Kinkor.

Nové tváře:
Kamil Hajdušek (SK Dynamo České Budějovice)
Antonín Presl (FC MAS Táborsko)
Ondřej Běloušek (FC MAS Táborsko)
Tomáš Benetka (FK Fotbal Třinec)
Martin Debellis (FC Viktoria Plzeň)

Během přípravného období sehrají svěřenci trenéra Ondřeje Prášila několik přípravných zápasů a zapojí se také do bojů o MOL Cup. Domácím fanouškům se nově skládaný kádr představí poprvé již v sobotu 15. července v 11 hodin, kdy k Otavě k přípravnému utkání přijedou fotbalisté Jankova.

Přípravné zápasy FC Písek

14. července v 18 hodin: SK Otava Katovice - FC Písek
15. července v 11 hodin: FC Písek – SK Jankov
18. července v 16 hodin: FC Písek – AC Sparta Praha jun.
22. července v 17 hodin: SK Brná/FK Zbuzany 1953 – FC Písek (1. kolo MOL Cupu)
26. července v 17.30 hodin: Roudné – FC Písek
2. srpna v 18 hodin: FK Spartak Soběslav - FC Písek

V případě postupu z 1. kola MOL Cupu, odehrají písečtí fotbalisté zápas 2. kola 8. nebo 9. srpna.

Úvodní zápas ČFL

12. srpna: FK Loko Vltavín – FC Písek (hraje se v Praze)

 
 
Napsal(a) FC Písek | Foto Jan Škrle