Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Brzký gól rozhodl o výhře Písku nad juniorkou Dynama

 
neděle, 22. ledna 2017, 19:01

Ke druhé herní prověrce se třetiligový A-tým FC Písek vydal do Českých Budějovic na Složiště, kde se v sobotu 21. ledna postavil juniorce Dynama.

Písečtí si oproti duelu s prvoligovými Teplicemi vyzkoušeli odlišnou roli. V utkání s juniorkou Dynama byli favoritem a museli tvořit. A hostující snaha přinesla úspěch hned v 6. minutě hry, kdy se po rozehrávce rohového kopu prosadil Martin Voráček - 0:1.

Hráči Písku měli otěže zápasu ve svých rukou a zaznamenali více brankových příležitostí, ale do sítě se již žádný další balón nedostal. Hosté si připsali nejtěsnější výhru s nulou v kolence obdržených branek.

Už ve středu hostí Písek juniorku Viktorie Plzeň (18) a v sobotu divizní Ostrou (11).

SK Dynamo Č. Budějovice U21 – FC Písek 0:1 (0:1)
Branka: 6. Voráček. Rozhodčí: Mach, 50 diváků.

Písek: Varyš (46. Rondzik) – Sajtl (70. Velek), Rendla, Havel, Řehák – J. Held, Salašovič, Milec, Voráček – M. Held, Řezáč (70. Hudák).

Dynamo jun.: Coufal – Krejčí, Frnoch, Škoda, Blažek – Fišer, Rottenborn, Kořínek, Collin, Bálek – Vlk. Náhradníci Rotbauer, Smetana.

 
 
Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama