Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třetiligový Písek polyká první zimní tréninkové dávky

 
pondělí, 9. ledna 2017, 11:33

Hráči A-týmu FC Písek se v pondělí 9. ledna odpoledne poprvé v novém roce sešli, aby zahájili zimní přípravu, která předchází jarní části České fotbalové ligy, během níž si žlutomodří budou chtít vylepšit aktuální čtrnácté místo v tabulce soutěže.

Na startu přípravy přivítalo hráče nejprve vedení klubu, za které pronesl úvodní řeč Milan Nousek starší: „Chtěl bych vás pozdravit a popřát vám do nadcházející zimní přípravy hodně zdraví. Abyste na sobě zapracovali, shodili nějaké to kilo. Abyste nabrali formu, která by měla být lepší než na podzim, abychom se dočkali toho, že budeme na jaře vítězit vícekrát než v první polovině sezony."

Podzimní část ČFL se nevyvíjela zcela podle představ vedení klubu, což zmínil i člen výkonného výboru Milan Nousek st.: „Nasbírali jsme pouze dvacet bodů a to je pod naše možnosti. Měli jsme poměrně široký kádr a trenéři si mohli vybírat, ale ne všichni měli bohužel takovou formu, jakou bychom si představovali."

„Někdo změnil působiště, někdo ještě změní a někteří jsou nemocní. Ti co doplní kádr, by měli do přípravy naskočit v průběhu tohoto týdne. Další hráči jsou v jednání. Nebudu zatím prozrazovat jména a posty, protože všechno se odvíjí od toho, jak je ostatní kluby budou schopny uvolnit. Rádi bychom lovili v druholigových vodách," oznamoval přítomným fotbalistům nejbližší plány na doplnění kádru Milan Nousek st.

Žádné posily zatím nejsou oficiálně potvrzeny, ale již během úvodního týdne přípravy by mělo být jasněji. Jedinou jistou hráčskou změnou je prozatím odchod útočníka Františka Němce.

„Ať se vám daří. Ať vám trenéři připraví takové tréninky, aby vás to nakoplo a využili jste toho v mistrovských zápasech. Věřím, že nebudeme muset řešit záchranu a budeme minimálně uprostřed tabulky," uzavřel oficiální blok Milan Nousek st.

Krátce svůj tým přivítal také hlavní trenér Ondřej Prášil, ale další informace si nechal až za zavřené dveře.

Třetiligový A-tým si hned ve středu 11. ledna od 17 hodin zahraje první přípravný zápas. Soupeřem jim v atraktivním duelu bude prvoligový celek Teplic.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama