Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Výsledkově to nebylo ono, zahrát si na přírodní trávě s předním ligovým týmem ale přišlo vhod, říká trenér Nousek

neděle, 9. ledna 2022, 15:27ČlánkyČFL
 

Plzeň - Fotbalisté Písku od úterka začali po vánoční pauze trénovat a v sobotu dopoledne si zahráli také první přípravný zápas. A začali pěkně zostra, neboť prvním sparingpartnerem byla Jihočechům prvoligová Viktoria Plzeň.

 

Start písecké přípravy. Z budějovického Dynama přichází trojlístek hráčů

úterý, 4. ledna 2022, 19:43ČlánkyČFL
 

Písek - Úderem 17 hodiny už seděli v kabině třetiligového A-týmu FC Písek všichni hráči. Pár omluvenek trenéru Milanu Nouskovi sice dorazilo, ale jinak byl tým po měsíční pouze zase pohromadě a mohl vyrazit na „umělku“ k úvodnímu tréninku.

 

Ondřej Běloušek se po zranění postupně zapojí do zimního drilu

pondělí, 3. ledna 2022, 09:14ČlánkyRozhovoryČFL
 

Třetiligový FC Písek vstoupí úterním tréninkem do zimní přípravy. V kabině nebude chybět kapitán a opora týmu Ondřej Běloušek, s nímž jsme v rozhovoru probrali nejen jeho nešťastné zranění, ale i jak trávil konec uplynulého roku.

 

Zimní příprava: Písek se na úvod střetne s Viktorií Plzeň

neděle, 2. ledna 2022, 18:31ČlánkyČFL
 

Fotbalisté Písku si ještě užívají zaslouženou dovolenou, ale už v polovině příštího týdne naskočí do zimního přípravného kolotoče. Na programu je i několik atraktivních zápasů se soupeři z první a druhé ligy.

 

Tým má velký potenciál, chválí si trenér Písku Milan Nousek

úterý, 14. prosince 2021, 19:54ČlánkyČFL
 

Písek – Nadmíru vydařenou podzimní část mají za sebou fotbalisté od Otavy. V České fotbalové lize přezimují třetí, když nasbírali osmadvacet bodů a minimální ztráta na prvního je pro jarní pokračování příslibem. „Utvořila se tu výborná parta a...

 

Porážka na závěr přípravy. Písek s řadou mladíků podlehl béčku Bohemians

sobota, 4. prosince 2021, 17:59ČlánkyČFL
 

FC Písek zakončil sérii přátelských zápasů duelem proti třetiligové rezervě pražských klokanů. Po divokém průběhu a devítigólové přestřelce zvítězili Bohemians po obratu na konci střetnutí. To ale nic neubralo na večerní předvánoční rozlučce...

 

Písečtí si poradili na sněhu s mladíky Dynama

sobota, 27. listopadu 2021, 11:43ČlánkyČFL
 

Písek - K dalšímu přípravnému utkání si fotbalisté FC Písek pozvali v pátečním podvečeru kombinovaný tým českobudějovického Dynama, tvořený z hráčů dorostu a B-týmu. Domácí jedenáctka zvítězila 3:1.

 

Písek prohrál, jinak příprava splnila účel

sobota, 20. listopadu 2021, 10:55ČlánkyČFL
 

Fotbalisté Písku pokračují i po skončení podzimní části třetí ligy v tréninkovém procesu. Přípravu si zpestřují přátelskými zápasy a v pátek si zahráli proti béčku pražské Dukly.

 

Krátký oddych končí. Fotbalisté Písku se budou připravovat ještě měsíc

čtvrtek, 11. listopadu 2021, 08:47ČlánkyČFL
 

Písek - Poslední ligový zápas odehráli fotbalisté třetiligového Písku 28. října, podzim ale pro ně ještě zdaleka neskončil. Po závěrečném utkání s Rakovníkem naordinoval trenér Milan Nousek svým svěřencům desetidenní volno, nyní se ale písečtí...

 

V mlze ztratili dva body. Rakovník – Písek 2:2

čtvrtek, 28. října 2021, 17:23ČlánkyČFL
 

Rakovník - Fotbalisté Písku se s podzimní části sezony rozloučili remízou na hřišti posledního Rakovníku. „Ztratili jsme dva body,“ okomentoval to písecký trenér Milan Nousek. V divokém prvním poločase Středočeši dvakrát vedli zásluhou cizinců...

 
Reklama