Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Milevsko vyučovalo Veselí v produktivitě

 
úterý, 25. července 2017, 09:22

Fotbalisté veselské Lokomotivy změřili síly v přípravě s přeborovým Milevskem. V sobotu 29. července pořádají 9. ročník turnaje O pohár města Veselí nad Lužnicí.

V utkání dvou rozdílných poločasů měli domácí hráči, vyjma úvodních minut, v první půli více ze hry. Ujali se také zaslouženě vedení a poté trestuhodně dokázali spálit ještě další tři vyložené příležitosti.

V samém závěru poločasu jim zkušený soupeř z Milevska ukázal, jak se má se šancemi nakládat a skóre otočil na 1:2. Ve druhém poločase byli, na rozdíl od prvního, aktivnější hosté (nastoupili s navrátilcem Petrem ze Želče), a zápas dovedli do vítězného konce. U vzduchotechniků se blýskl hattrickem Málek.

Lokomotiva Veselí n/L. – FC ZVVZ Milevsko 2:4 (1:2)

Góly: Kolář, Klestil – Málek 3, Pinc.

Veselí: Hejl - Čížek, Hruška T., Fukal, Doležal – Klestil, Mikeska, Karták D. Kolář - Ježek, Fichtner. Střídali: Mahlej, Marcilis.

Milevsko: Dvořák- Novotný M., Kosobud, Vakoč, Pinc, Petr, Málek, Novotný P., Barda, Paták, Sedlák. Střídali: Charypár, Brož, Marvan.

Napsal(a) Václav Havlíček | Foto Petr Vlasák