Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hattrick Jana Kollera při vacovském Fotbalohraní

 
neděle, 23. července 2017, 22:04

Hattrick Jana Kollera, skvělé výkony Matěje Rupperta s Vojtou Dykem, přesné přihrávky Míry Bosáka, plné tribuny, a hlavně finanční dar na dobrou věc. Tak vypadalo čtvrté vacovské Fotbalohraní.

Již počtvrté se do šumavského Vacova sjely hvězdy fotbalové, herecké či kulturní scény. Cíl byl jasný: pobavit diváky, a hlavně pomoci dobré věci. „Jsem rád, že se opět podařilo obojí. Věřím, že si všichni užili pěkné odpoledne a společně jsme pomohli chlapci na vozíku. Díky všem, co přišli,“ zhodnotil akci jeden ze zakladatelů Fotbalohraní, herec a zpěvák Vojta Dyk.

Na hřišti oproti předchozímu ročníku dominovali hráči Realu Top Praha. Nejvíce vyčníval bývalý útočník Borussie Dortmund či české reprezentace Jan Koller, jenž vstřelil tři branky a podílel se na vítězství svého týmu 8:5. „Honza byl rozdílový, pořád mu to parádně kope,“ ohodnotil výkon největší hvězdy Míra Bosák, populární fotbalový komentátor. „Celkově mělo utkání slušný náboj, šlo se naplno a k vidění byly opravdu pěkné akce,“ pochvaloval si.

Kolem hřiště se nakonec sešlo přes 1500 diváků, což je již tradičně skvělá návštěva. „Fanoušci jsou ve Vacově skvělí, proto sem kluci rádi jezdí a dnes jsme měli problém, abychom měli pro všechny dres,“ pousmál se Vojta Dyk. Na hřiště se tak nedostal například zpěvák Ondřej Ruml, který své spoluhráče podporoval jen z lavičky. Své rychlé nohy a fotbalové schopnosti však naplno ukázal například zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert, Jakub Štáfek, Robert Záruba, David Suchařípa, Vladimír Šmicer, Zdeněk Svoboda nebo Radek Bejbl.

„Všem příchozím děkujeme. A již teď začínáme plánovat jubilejní pátý ročník,“ vzkazují pořadatelé. Poděkování patří i kapele Labyrint, která odehrála koncert ihned po skončení zápasu.

SK Vacov - Real Top Praha 5:8 (4:4)

Branky: Hlásek 2, M. Valta, R. Mach, Kopáčik - Koller 3, Zelenka 2, Štáfek 2, Koukal. Rozhodčí: Průchová - Mráz, Hodánek. Diváků: 1500.

Po zápase byl předán šek na 30 000 Kč pro Honzu Janouška, který jde do Jedličková ústavu do Prahy a peníze budou použity na studium.

 
 
Napsal(a) SK Vacov | Foto Jan Škrle