Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko remizovalo v Praze s Vltavínem 1:1

 
sobota, 15. července 2017, 22:14

Třetiligový Loko Vltavín byl dalším soupeřem Táborska v letní přípravě. Zápas hraný ve strahovském tréninkovém centru Sparty skončil remízou 1:1, když Pražané vedli a za Táborsko srovnalo po změně stran po akci Mrsiće Proškem.

Hodnocení trenéra FCT Romana Nádvorníka: „Do spokojenosti je daleko, beru to ale jako další přípravný zápas. Měli jsme problémy se zakončením, do něhož jsme se dostávali po brejkových situacích a po akcích ze strany. Bohužel jsme gólové situace špatně řešili. Ve finální části hry jsme si počínali špatně. Máme ještě čtrnáct dní do prvního mistrovského zápasu v Hradci Králové. Věřím, že tam už bude všechno fungovat optimálně.“

Loko Vltavín 1898 – FC MAS Táborsko 1:1 (1:0)

Branky: Hodas - Prošek.

Sestava FCT: Toma – Souček, Navrátil, Zavadil (80. Hell), Klusák – Kopřiva (46. Jakab) – Prošek (70. Veselý), Nešický, Kučera, Mrsić – Musiol (60. Vandas).


Čtěte také

Sen Táborska ožívá. Stadion v Kvapilově ulici přivítá 5. srpna Fortuna národní ligu!

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle