Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves nedopustila překvapení s posledním Chlumem

 
středa, 21. června 2017, 17:35

K poslednímu zápasu sezony zajížděl na půdu Nové Vsi jistý sestupující a beznadějně poslední Chlum u Třeboně, který nasbíral pouhé dva body. A jakoby se rozdíl v tabulce podepsal na kopačkách domácích borců.

V bezgólové první půli působili domácí ospale, kazili jednoduché přihrávky a dělali zbytečné fauly. Po přestávce nastoupili s trochu větším nasazením. Gól však jako první vsítili hosté. Po chybě obrany J. Flaška nadvakrát překonal Peštu a otevřel skóre, 0:1.

Od této chvíle převzali novoveští hráči iniciativu a začali se tlačit více dopředu. Po prostřídání byli ještě aktivnější a po několika neproměněných šancích vyrovnali. Kapitán Boháč si dal ve vápně míč na prsa a propálil vše, co stálo v cestě, 1:1. V 78. minutě byl již Pešta překonaný, ale hostující hráč nepochopitelně trefil jen boční síť. O minutu později už na druhé straně, po rychlé kombinaci přes celé hřiště, zvyšoval Holý střelou k tyči na 2:1.

V 80. minutě dostal ještě druhou žlutou kartu Janeček a šel do sprch. Zápas se v klidu dohrál a domácí mohli slavit 50 bodů a čtvrté místo. „Děkujeme všem fanouškům za nádhernou sezonu a doufáme, že v příští sezóně budete s námi zase jezdit,“ vzkázali hráči N. Vsi věrnému publiku.

TJ Nová Ves - TJ Jiskra Chlum u Třeboně 2:1 (0:0)

Góly: 75. Boháč, 79. Holý – 47. J. Flaška. ČK: 1:0 (80. Janeček).

N. Ves: Pešta - Vávra (46. Holzer), Boháč (K), Janeček, Pech - Neumann ml., Graman, Janovský, Brožka V. (60. Šejba) - Procházka, Bartizal (66. Holý). Trenér Pekárek.

Napsal(a) TJ Nová Ves