Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Matný výkon malšanů potrestal sestupující Ostrov

 
sobota, 17. června 2017, 23:02

Kdo čekal, že domácí malšané naváží na vydařenou bodovou šňůru několika posledních kol, byl hodně zklamán. V utkání s již sestupujícím nováčkem z Ostrova nad Ohří zapomněli na vše, co je k těm bodům přivedlo.

Byl z toho nekoncentrovaný, matný výkon bez nasazení, z něhož proto hosté odešli po zásluze jako vítěz. Ti hráli lehce, útočně a hlavně s chutí. Už během úvodní čtvrt hodiny si vytvořili tři gólové šance, z nichž v síti Konečného skončila jen ta ze 6. minutě zakončená Ondřejem Nýberem.

Roudné se pak přece jen zvedlo, v 17. minutě vyrovnával lobem Matyáš Markytán, pak domácí měli i mírnou převahu, ale bez zraněného Tušera jim chyběl motor. Srážela je spousta nepřesností, což v samém závěru potvrdil i Markytán, jehož lob před osamoceným brankářem minul opuštěnou branku.

Po změně stran se obraz hry nijak nezměnil. Malšané hodně kazili a běhaví, bojovní hosté zápas snadno rozhodli. Nejdříve po nedorozumění domácí obrany skóroval v 56. minutě Michal Kobera a v 71. minutě opět Ondřej Nýber. Z domácích byl nejblíže gólu Turek, který po rohu hlavičkoval mimo.

Místo vydařené tečky za letošní úspěšnou divizní sezonou, kterou Roudné udrželo už potřetí v řadě, z toho byla nakonec tučná kaňka.


MALŠE ROUDNÉ – FK OSTROV 1:3 (1:1)

GÓLY: 17. MARKYTÁN – 6., 71. NÝBER, 56. KOBERA.
ROZHODČÍ: HŮLKA – VOJTĚCH, SVOBODA. DELEGÁT: SÁDOVSKÝ. ŽK: 2:1 (TUREK, PRŮCHA – TOLAR). DIVÁKŮ: 100.


ROUDNÉ: KONEČNÝ – KÖSSL (74. TIBITANZL), TUREK, PRŮCHA – RŮŽIČKA, VOGL, O. OTEPKA (86. KOŘÍNEK), VÁVRA, SAMEK (62. BUDÍN) – PÍŠA (74. ZÍKA), MARKYTÁN. TRENÉR RUDOLF OTEPKA.

Napsal(a) Zdeněk Zuntych | Foto Michal Průcha