Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalistky Mokrého si zahrají Českou fotbalovou ligu!

 
středa, 14. června 2017, 14:26

To byla sezona! Mokré, suverénní vítěz divizní skupiny D, zvládlo i druhé střetnutí baráže o třetí ligu a čekalo se, zda bude reflektovat na vybojovaný postup. „Po hlasování jsme se rozhodli přihlásit do České fotbalové ligy. Uvidíme, zda budeme důstojnými soupeři. Na vedení klubu je zajistit financování soutěže,“ poznamenal k postupu do třetí nejvyšší republikové soutěže trenér Jiří Hrabánek.

Odveta v Sázavě se odehrávala v podobném scénáři, jako první zápas v Mokrém. Do zápasu vstoupilo Mokré aktivně a po dvou brankách Elišky Šturmové v 5. a 8. minutě vedly 2:0. Eliška dosáhla druhého hattricku v baráži v 35. minutě a o osudu utkání bylo rozhodnuto.

Ve druhém poločase se domácí Sázava vypnula k ještě většímu nasazení a zaslouženě snížily Simonou Krchovou na 1:3. V horku, které panovalo, Mokrému evidentně docházely síly, ale nakonec se radovalo z druhé barážové výhry.

Šturmová - rozdílová hráčka

„Vítězství je pro nás cenné i vzhledem k rozložení sil obou mužstev, kdy domácí proti prvnímu zápasu nastoupili v kompletní sestavě včetně nejlepší střelkyně Krchové, nám naopak chyběly hráčky ze základní sestavy Rousková, Koláčková a Spergerová. V utkání si mladší hráčky dokázaly, že mají kvalitu hrát i takto těžké utkání. Přesto byla klíčovou postavou obou zápasů Eliška Šturmová a byla rozdílovým faktorem na misce vah,“ řekl trenér Jiří Hrabánek.

SPS Sázava - TJ Mokré 1:3 (0:3)

Góly: Krchová - Šturmová 3. Rozhodčí: Serbousek – Lukeš, Zuzík. Diváků: 100

SPS Sázava: Beranová – Juříková, Dvořáková, Kopecká, Zvárová, Kubeňková, Marková, Brokešová K., Jílková, Krchová, Šindelářová, Salabová, Brokešová B., Kollertová, Cinková, Hrdinová.

TJ Mokré: Zákostelecká – Eliášová, Bartáčková, Chaloupková, Šturmová, Novotná, Kroutlová, Minaříková, Vorlová, Zemanová, Jašková, Hrabánková, Snopková, Baštýřová.

První zápas: Mokré - Sázava 4:1 (více zde)

Napsal(a) TJ Mokré | Foto Martinka Faustová