Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální sestava KP: Rekordní výsledek u Vajgaru, Šmídmajerova mistrovská pečeť

 
pátek, 9. června 2017, 11:13

Skóre hradeckého týmu z posledních tří zápasů vzbuzuje obdiv a respekt. Svěřenci Marka Černocha v nich nastříleli úctyhodných 19 gólů! Osm nastříleli dohromady Ondřej Černoch a Tomáš Beránek, jehož jsme za střelecké manévry s Dačicemi (9:0) vyhlásili Mužem 28. kola.

Hlavním magnetem, který poutal pozornost všech fanoušků, bylo derby první Soběslavi s druhou Želčí. Minimálně remíza stačila domácímu Spartaku, aby poprvé slavil titul mistra kraje. Gól Jiřího Šmídmajera ho nasměroval k postupu do divize.

Střelecky se daří také Čimelickým. V derby jasně předčili mladíky z Písku a vyprovodili je ostudným půltuctem. Dařilo se celému týmu, ale nejvíce Václavu Hegenbartovi a v obraně agilnímu Jiřímu Vitákovi, který otevřel kanonádu svým prvním letošním zásahem.

Hluboká ustála v Oseku úvodní nápor domácích a pak na hřišti excelovala. Útočníkům Pavlu Hájkovi a Tomáš Tauberovi stačila odehrát ani ne slabá hodinka, aby dvakrát skórovali a výrazně se přičinili na venkovní výhře 5:1. Tauber se prostřílel na 21 branek.

Atraktivní střetnutí nabídly ve vzájemném souboji o třetí místo Katovice s hostujícím Rudolfovem. Radim Pouzar předvedl při trestňáku výbornou kopací techniku (na snímku uprostřed se raduje s Hrbáčem a Prokešem), domácí Tomáš Hajdušek s Michalem Repou zaveleli v přesilovce k obratu. Milevsko na vlastním stadionu jen remizovalo s Olešníkem a nebýt zákroků brankáře Pavla Dvořáka, mohlo dojít na překvapení. V olešnické obraně si od trenéra Táborského vysloužil pochvalu Marek Pomeje.


Ideální sestava 28. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Pavel Dvořák (Milevsko/1)

Tomáš Hajdušek (Katovice/8), Jiří Viták (Čimelice/1), Marek Pomeje (Olešník/2)

Václav Hegenbart (Čimelice/4), Radim Pouzar (Rudolfov/8), Michal Repa (Katovice/5)

Tomáš Tauber (Hluboká/6)

Tomáš Beránek (J. Hradec/3), Jiří Šmídmajer (Soběslav/7), Pavel Hájek (Hluboká/1)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle