Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sedmnáctku Dynama čeká na závěr sezony Jablonec a Meteor Praha

 
pátek, 2. června 2017, 09:24

Předposlední domácí střetnutí se dorostu českobudějovického Dynama nepovedlo podle představ. Mužstvo, které se na jaře obdivuhodně zvedlo, trápilo favority a hlavně sbíralo body, nestačilo na Liberec.

Budějovičtí mohli snížit ztrátu na šesté Severočechy, kteří mají zápas k navíc, na tři body. „Utkání jsme chtěli zvládnout a navázat na dobrou hru v Ml. Boleslavi, kde jsme předvedli ve druhém poločase velmi dobrý výkon. Ale bohužel se nám to vůbec nepovedlo a domácí utkání s Libercem jsme nezvládli. Hosté nás ve druhém poločase jasně přehrávali a byli lepším týmem. Nebudeme se tady schovávat, že máme zraněné hráče a bereme to jako ponaučení do dalších zápasů. Sportovně musíme uznat, že Liberec vyhrál u nás zaslouženě,“ hodnotil porážku kouč Jaromír Plocek, který nechtěl omlouvat velkou marodku.

Do konce soutěže zbývají poslední dvě kola. „Hrajeme v Jablonci a sezonu zakončíme doma s Meteorem Praha. Chceme v těchto utkáních uspět a připsat si nějaké body do tabulky a důstojně se rozloučit se sezonou,“ řekl Plocek k duelům s mančafty z chvostu tabulky. 

„Kluci pak nastupují zaslouženou dovolenou, protože odehráli půlku sezony v menším počtu, ale zase na druhou stranu je dobře, že pořád hráli a mají herní praxi. Ročníky 2000 budou přecházet do další kategorie, a to do U18 a U19,“ uvedl trenér kategorie U17 Jaromír Plocek.

SK Dynamo ČB – FC Slovan Liberec 0:2 (0:0)

Dynamo: Vávra - Vogl, Grigera, Cepák, Ardamica - Martinec, Kadlec – Ryneš (51. Carda), Jiran, Kortiš – Míka (68. Plandor).

Napsal(a) Redakce | Foto Ján Honza