Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Oslov nevzdává boj o záchranu. V derby sousedů porazil Záhoří

 
středa, 31. května 2017, 10:32

Ve šlágru 23. kola přeboru Písecka hostil v tabulce poslední Oslov na svém hřišti ještě nedávného dlouholetého účastníka krajské I. B třídy, tým Sokola Záhoří.

Domácí, kteří stále bojují o udržení v soutěži, se v derby vypnuli k velmi dobrému výkonu a favorita zápasu jasně přehráli, když po prvním poločase prohrávali o jeden gól. Po změně stran však vstřelili čtyři branky a za výhru 6:3 získali cenné tři body.

Týmu Oslova v hledišti fandila česká reprezentantka v házené Veronika Malá, v současné době hrající za německý Oldenburg. K nejlepším hráčům mužstva Záhoří patřil osmačtyřicetiletý Radek Opava.

SK Oslov - TJ Sokol Záhoří 6:3 (2:3)

Branky: 10. a 82. (pen.) Zajíček, 20. a 55. Jakub Hubáček, 58. Průša, 79. Picka - 5. Hanus, 18. Kápl, 27. (pen.) Pelikán. Rozhodčí: Šika - Tanáč, Smrček. ŽK: 0:1 (Kvěch). Diváků: 80. 

Oslov: Kareta - J. Opava, Josef Hubáček, Peklo, Říha - Jakub Hubáček, Charvát, Starý, Chochole - Picka, Zajíček. Střídali: F. Novák, O. Novák, Průša, Němec, Voráček, Fořt, D. Hubáček. Trenér Michal Lexa.

Záhoří: Řeřicha - Sova, Plachý, Hendrych, Kápl - Jaroš, Hanus, Ciboch, Rutrle - Volf, Opava. Střídali: Kvěch, Pelikán a Vorel. Trenér Zdeněk Hůla.

 
 
Napsal(a) František Bořánek