Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalistky Mokrého poprvé prohrály a nabírají síly na baráž o třetí ligu

 
středa, 24. května 2017, 10:42

V neděli dorazil do Mokrého tým Hrádku k dohrávce 12. kola, která se posunula z 5. března. Fotbalu prospělo vlídnější počasí a diváci viděli zajímavý zápas předních týmů, v němž sledovali spoustu pěkných akcí i hodně branek.

Bohužel pro domácí hráčky, které v posledních kolech trochu ztratily potřebnou jiskru, jich skončilo pět v domácí síti. Po vyrovnaném úvodním poločase, který skončil 2:2, byly hostující hráčky v druhém poločase fotbalovější i pohyblivější, a po zásluze si odvezly výhru z té doby nedobytné mokerské tvrze.

„Jako vítězky divize hrajeme baráž o postup do České fotbalové ligy s týmem Sázavy u Lanškrouna. Tato baráž se hraje dvoukolově, kdy začínáme domácím zápasem v neděli 4. června od 15:00. Odveta se hraje o týden později 11 června v Sázavě. Během domácího zápasu chceme holkám slavnostně předat ocenění za odvedené výkony v této lze říci historické sezóně. Rádi bychom pozvali co nejvíce fanoušků, kteří připraví holkám odpovídající kulisu a pomůžou jim vydat v zápase proti hodně těžkému soupeři poslední zbytky sil po náročné sezóně,“ uvedl trenér Jiří Hrabánek.

V příštím kole končí fotbalistky Mokrého pouť divizí v Bernarticích, kde hraje svá domácí utkání tým Mabapa.

TJ Mokré - TJ Hrádek 2:5 (2:2)

Branky: Šturmová 2 – Kuplíková 2, Hurtová, Andrlová, Frantová. Rozhodčí: Hora Karel. Diváků: 80.

TJ Mokré: Zákostelecká – Minaříková, Kroutlová, Šturmová, Chaloupková, Eliášová, Mačková, Rousková, Spergerová, Koláčková, Novotná, Zemanová, Jašková, Hrabánková.

TJ Hrádek: Ivaničová – Kuplíková, Frantová, Přibilová, Andrlová, Klímová, Lejsková, Truxová, Plzáková, Hurtová, Beranová, Inemanová, Kolářová, Moulisová, Fuchsová.

Napsal(a) TJ Mokré