Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Soutěž s Jihočeským fotbalem. Pošli fotku, hlasuj a vyhraj sadu dresů pro svůj tým!

 
sobota, 20. května 2017, 07:47

Portál Jihočeský fotbal, který je s vámi už jedenáctou sezonu, spustí soutěž pro fotbalové oddíly z Jihočeského kraje a jejich věrné fanoušky. Odstartuje v pondělí 22. května 2017. Zapojte se do soutěže i vy a váš klub! Hlavním partnerem soutěže je prodejce sportovního vybavení Věci na fotbal.

Věci na fotbal

Na Borku u Českých Budějovic od prosince 2013 funguje specializovaný fotbalový obchod. Ačkoliv se jmenuje Věci na fotbal, nabídka jeho produktů má velký přesah i do jiných sportů a činností.

Dnes tu nakupují s oblibou jednotlivci i kluby. V sortimentu najdete kopačky, sálovky, turfy, tréninkové a volnočasové oblečení, chrániče a míče, ale také veškeré tréninkové pomůcky a vybavení fotbalových areálů. Součástí Věcí na fotbal je také grafické oddělení a potisk. Na nakoupené produkty můžeme přímo ve firmě nechat natisknout jakékoliv prvky. Dostáváte tedy kompletní servis.

                 

Pokud potřebujete produkty pro fanoušky, není problém. Minidresy, vlaječky, potištěné hrnečky nebo kapitánské pásky s logem vašeho klubu. Vše se vyrábí přímo na Borku. Pokud pořádáte sportovní turnaje, zajistíte si ve Věcech na fotbal poháry, medaile, diplomy nebo pamětní plakety. V eshopu www.vecinafotbal.cz najdete skoro celý sortiment, ale pokud jste z jižních Čech, vyplatí se zastavit osobně na prodejně. Boty nebo oblečení je třeba vidět a zkusit. V nabídce je zboží jak renomovaných značek, tak těch méně známých. Podstatným kritériem bývá cena a i v tomto ohledu určitě najdete dobré řešení. Zvlášť u dětských velikostí, kde vše kupujete pouze na dobu „než z toho vyroste“.

O co se hraje?

Do soutěže Jihočeského fotbalu Věci na fotbal věnují sadu dresů a oblečení pro realizační tým v hodnotě 20 tisíc korun. Výhrou je sada dresů podle vlastní výběru, značka a barevná kombinace jsou volbou majitele dárkového poukazu. Do ceny patří i potisk sady dresů a oblečení pro realizační tým.

Jak se mám přihlásit?

Zaregistrovat se v sekci “Soutěž” a vložit do ní za svůj klub jakoukoli autorskou fotografii s fotbalovou tématikou – ze hry, z ochozů či kabiny (možno i s vtipnou popiskou). Aby se mohlo zapojit co nejvíce klubů, mají na to týden (od 22. do 28. května), kdy nebudou nahrané fotky kvůli regulérnosti soutěže vidět, a bude probíhat registrace. V týdnu od 29. května bude spuštěno hlasování o hlavní výhru.

Účastníci soutěže

Zapojit se mohou všechny fotbalové kluby z jižních Čech, které hrají mistrovské soutěže pod hlavičkou FAČR. Je úplně jedno, zda se jedná o družstvo z celostátní, krajské nebo okresní úrovně. Mužské nebo mládežnické kategorie, ženská družstva.

Kdo vyhrává?

Hlavní cenu získá fotka, snímek či momentka s největším počtem hlasů. Aby se z výhry těšil právě váš tým, musíte do hlasování zapojit co největší okruh hráčů a fanoušků. Máte na to přesně sedm dní. Pak vyhlásíme konečné pořadí soutěže, oficiálně předáme ceny a představíme vítězné mužstvo (v nových dresech).

Takže nezapomeňte o víkendu fotit, už od pondělí 22. května se můžete za váš klub zúčastnit soutěže o skvělé ceny. Hlasování končí o půlnoci 5. června a vyhlášení vítěze proběhne do tří pracovních dnů.

 
 
Napsal(a) Redakce
 


 

Reklamní sdělení

Reklama