Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mikolanda chválil zlepšení „sedmnáctky“ Dynama

 
čtvrtek, 27. dubna 2017, 16:49

Ani jedno dorostenecké družstvo českobudějovického Dynama nedokázalo bodovat. O udržení bojující devatenáctka podlehla u Litavky Příbrami, kterou trénuje Pavel Tobiáš. Sedmnáctka dlouho držela v Horních Počernicích krok se slávisty. Sešívaní se prosadili až ve druhé půli a trenér Petr Mikolanda na webu Slavie ocenil hru Dynama. „Hosté předvedli velice kvalitní a oproti podzimu odlišný výkon.“ Jediný gól vstřelila kategorie U16 při vysoké porážce se Slavií 1:8. Střelou z dálky, při níž se červenal gólman, vyrovnával Lukáš Wohlgemuth. Jenže pak už kralovali domácí a prostříleli se k nejvyššímu jarnímu vítězství.

1. liga U19

1.FK Příbram – SK Dynamo ČB 2:0 (0:0)

Sestava Dynama: Luksch – Řehoř, Kočí, Jáša, Zachař – Lindák (83. Leal), Štifter, Pařízek, Tomek (70. Matoušek), Kalousek – Chylík (75. Šplíchal). Trenér Pavol Švantner.


ČLD U17

SK Slavia Praha – SK Dynamo ČB 3:0 (0:0)

Sestava Dynama: Janáček – Faltýn, Grigera, Cepák, Ardamica – Martinec (48. Jiran) – Ryneš, Malecha, Kadlec, Vogl – Míka (66. Kortiš). Trenér Jaromír Plocek.

Jaromír Plocek, trenér U17: „První poločas tohoto těžkého utkání na Slavii Praha jsme odehráli moc dobře takticky. Drželi jsme se v bloku a vyráželi do brejkových situací. Měli jsme i několik dobrých brankových příležitostí. Slavia měla více ze hry. Druhý poločas jsme nezvládli a po našich taktických chybách jsme prohráli.  Kluky musíme pochválit za první poločas, ale za druhý už ne, protože zbytečné chyby nás stály bodový přísun. Zase musíme brát v potaz, že pořád to jsou mladší dorostenci, kteří mají právo na výpadky a taktické chyby. Vše si teď ukážeme na videu, aby se nám podařilo chyby odstranit a už je neopakovat. Pořád by nám mělo jít o výchovu a zdokonalování našich hráčů a netlačit kluky tolik na výsledek. Jde především o sledování celé naší hry a také jednotlivců na příští působení a uplatnění v další kategorii. Další domácí utkání hrajeme v neděli 30. 4. 2017 na Složišti v tréninkovém centru od 11 hodin s týmem Příbrami.“


ČLD U16

SK Slavia Praha – SK Dynamo ČB 8:1 (6:1)

Branka SKD: 5. Wohlgemuth.

Sestava Dynama: Vojtíšek – Plandor, Jansa, Jurásek (47. Mašek), Sedlák (64. Glaser) – Carda, Perina – Radychovskyj, Wohlgemuth, Skála – Červený. Trenér Marcel Tomášek.

Napsal(a) Redakce