Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Devatenáctka Písku vybojovala první venkovní body

 
úterý, 14. března 2017, 11:38

Již třetí ligový duel jara měli v neděli 12. března na programu písečtí starší dorostenci, kteří stále čekali na první bodový příspěvek ze hřišť soupeřů.

A dočkali se právě v rámci 20. kola soutěže, kdy hostovali v Benešově. Vedení týmu Rostislava Grossmanna zajistil ve 34. minutě přesným zásahem útočník Adam Kasík. Po změně stran sice domácí celek zásluhou Václava Haška vyrovnal, ale další gól již nepadl, a fotbalisté FC Písek U19 tak mohli slavit dílčí úspěch.

A k jednomu jistému bodu přidali, na rozdíl od předchozího domácího duelu s žižkovskou Viktorkou, ještě druhý, když zvládli také penaltový rozstřel, který odchytal brankář Přibyl.

Na své cestě ze dna tabulky dorostenecké ligy začínají Písečtí ukrajovat první dílky. Další příležitost, jak přesvědčit o svých kvalitách, bude mít devatenáctka již v sobotu 18. března, kdy od 10.15 hodin hostí aktuálně sedmý Meteor Praha VIII.


SK Benešov – FC Písek 1:1 (0:1), pen. 4:5

Góly: 53. Hašek – 34. Kasík.

Rozhodčí: Trska – Balík, Budil.  ŽK: 2:3 (Říha, Kulhavý – Kagui, Musil, Václavík). Diváků: 50.


Benešov: Schummer – Průcha, Filip (46. Pohorský), Hašek, Melichar, Popelka, Kulhavý, Hájek (46. Rataj), Srb (84. Baariev), Říha (57. Sládek), Hampl (63. Rozsypal). Trenér Petr Slepička.

Písek: Hulínko (90. Přibyl) - Němeček, Klemš, Václavík, Sigmund - Blažek, Kagui, Viták, Říha - Kasík, Musil (86. Dan). Trenér Rostislav Grossmann.


Napsal(a) Petr Brůha