Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čkyně i přes náročné soustředění zvládla zápas ve Strakonicích

 
úterý, 7. března 2017, 19:22

Z tradičního soustředění si Čkyně v sobotu odskočila poměřit síly na umělku do Strakonic s místním Juniorem, který vede I. B třídu, skupinu A. Ve svém druhém letošním utkání opět zvítězila.

První poločas byli hosté lepším celkem, vypracovali si tři gólové příležitosti. Jako první to zkoušeli v 8. min., ale brankář Reiser byl proti hlavičce na místě. V 18. min. umístěnou střelu z vápna Reiser vytlačil na roh a do třetice už se hosté ze Šumavy prosadili. Pět minut před přestávkou po individuální hrubce obránce špatným odhadem na centrovaný balon dal Adam Klose na 0:1.

Druhý poločas byli domácí lepším týmem, ale střelecky se prosadili jen hosté. V 50. min. trestný kop Cibulky lapil brankář. V 60. min. pěkná akce domácích po ose Gondek - Kratochvíl, který dal prudký centr do vápna, kde si naběhl Maršala a jeho zakončení brankář se štěstím vyrazil a dorážka šla vedle.

Za pět minut přišel brejk, který skončil rukou domácích ve vápně a z penalty Michal Kuneš zvýšil na 0:2 pro hosty. V 85. min. Gondek vyslal ze 30 metrů jedovku a gólman s ní měl velké problémy. Poslední brankovou příležitost měli hosté v 87. minutě, kdy pěknou střelu k tyči výborně chytil Provazník.

Junior Strakonice – SK Čkyně 0:2 (0:1)   

Branky: Adam Klose, Michal Kuneš. Střely na branku: 5:5. Rohy: 4:3.

Strakonice, 1. poločas: Reiser - Šíp, Kalianko, Ouška, Boukalík - Kratochvíl (25. Gondek), Marcinko, Martin Šrámek, Šteflíček (25. Maršala) - Václav Šrámek, Liška. 2. poločas: Reiser (60. Provazník) - Gondek (60. Šíp), Cibulka, Ouška (75. Gondek), Boukalík - Kratochvíl, Kalianko (75. Marcinko), Martin Šrámek, Maršala - Václav Šrámek (70. Liška), Šteflíček.

Čkyně: P. Miklas - Pinke, Vondrášek, Turek V, Fridel - Vojta, Klose, Děd, Toman - Kuneš, Král. Střídali: J. Tůma, P. Tůma, M. Miklas, M. Turek, Gerold, Chalupa.

Napsal(a) Jiří Cibulka | Foto Jan Škrle