Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Pojistku domácí nepřidali, v derby si odvezla body Mladá Vožice

 
středa, 13. září 2017, 10:18

Mužstvo Ratibořských Hor sehrálo s Mladou Vožicí smolný zápas. V první polovině úvodního poločasu si vypracovalo čtyři vyložené šance, proměnilo ale pouze jedinou hned v 9. minutě a soupeř ho za neproměňování vyložených šancí v dalším průběhu utkání potrestal a skóre otočil. I v deštivém počasí sledovala tradiční derby velmi pěkná návštěva 120 diváků.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „Utkání jsme začali velmi dobře a již v 9. minutě jsme se ujali vedení brankou Dominika Feichtingera po důsledném sledování míče a nedorozumění brankáře se stoperem hostů. Hra se v prvním poločase přelévala z jedné strany na druhou, je ale velká škoda našich dalších tří vyložených gólových šancí, které jsme bohužel neproměnili. Soupeř nás za to potrestal ve 33. minutě vyrovnávací brankou. Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, náš tým měl optickou převahu, ale soupeř přesto vstřelil v 70. minutě překrásný gól, kterým se ujal vedení. Náš tým ale bojoval až do poslední minuty a o vyrovnání nás v závěru utkání připravil rozhodčí hrubou chybou při neodpískání jasné penalty. Je to velká škoda, neboť bod z tohoto utkání by nám rozhodně slušel. Za výkon a bojovnost musím vyzdvihnout celé naše mužstvo, které bojovalo jako kolektiv. V našem dalším utkání nastoupíme v sobotu 16. září již od 13.00 hodin na hřišti v Malšicích.“


SK Ratibořské Hory - Sokol Mladá Vožice 1:2 (1:1)

Branky: 9. Feichtinger - 33. a 70. Písařík. Rozhodčí: Řehoř - Brom, Šalát. ŽK: 3:2 (O. Balík, Skopec, Kutiš). Diváci: 120.

Sestava Rat. Hor: Krch - Skopec, Kutiš, O. Balík, Blovský - Janošík, Fišer, Prokeš (78. Krejčí), Vaněček - Kment, Feichtinger.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory