Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves posílila o dva hráče a chce se znovu držet v popředí B třídy

 
čtvrtek, 17. srpna 2017, 14:50

Dva noví hráči a stejné ambice má TJ Nová Ves do nadcházejícího ročníku I. B třídy. Druhou sezonu v krajské soutěži zahájí sobotním zápasem u staronováčka v Klikově.

Novoveský tým se během letní pauzy rozrostl o dva nové hráče. Dvacetiletý František Vávra a Tomáš Srbený, jemuž je čerstvých 18 let. Obě přichází z mateřského klubu TJ Malše Roudné. Další případné posily jsou zatím v jednání.

Trenér Miroslav Pekárek zhodnotil letošní historickou sezónu v krajské soutěži pozitivně a doufá, že v té následující se našemu týmu bude dařit stejně jako letos. „Do soutěže jsme vstupovali jako nováček. Chtěli jsme hrát klidný střed tabulky, abychom neměli záchranářské starosti. Po neuvěřitelném podzimu, kdy se do týmu rychle zabudovaly posily, jsme se dostali do TOP 3,“ vrací se k nováčkovské euforii, která fungovala celý podzim.

Odvetná část byla slabší, neboť nováček lepil sestavu, jak se dalo. „Nebýt marodky na jaře, myslím, že bychom skončili třetí. I tak panuje spokojenost, 50 bodů, navíc druhá nejlepší obrana v soutěži,“ těší Pekárka bodový zisk a neprostupná obrana.

„Pokud nám bude více držet zdraví a forma, můžeme pomýšlet na vyšší příčky,“ říká hlavní aspekty k tomu, aby v nadcházející sezoně překonali umístění na čtvrté příčce. V letní přestávce sehrála N. Ves dva turnaje a oba vyhrála. V generálce porazila Dříteň.

Výsledkové ohlédnutí za letní přípravou

15.7. 2017 Memoriál Pavla Tvaroha
TJ Nová Ves - Včelná  4:1 (1:1)
TJ Nová Ves - Bechyně  2:1 (2:0)

25.7.2017 Přípravné utkání
TJ Nová Ves - Slavia ČB   0:3 (0:0)

28.7.2017 Přípravné utkání
Windigstein (Rak.) - TJ Nová Ves 7:2 (2:1)

5.8.2017 Turnaj Včelná
TJ Nová Ves - Kamenný Újezd 5:1 (3:0)
TJ Nová Ves - Včelná   2:1 (1:0)

9.8.2017 Generálka
TJ Nová Ves – TJ Dříteň 4:1 (1:0)

Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach