Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výhru Čimelic s píseckým dorostem vystřílel Suchan

 
neděle, 6. srpna 2017, 14:23

V předposledním přípravném utkání nastoupilo mužstvo Čimelic v Semicích proti písecké devatenáctce.

Začátek utkání byl oboustranně opatrný. Postupem času se ale dopředu dostávali více čimeličtí hráči. V 10. minutě se po útoku z pravé strany dostal do šance Pávec, ale mířil vedle branky. V 19. minutě ale po přihrávce Říhy pohodlně skóroval nikým nehlídaný Suchan a vstřelil první branku Čimelic.

Poté se hra uklidnila, přesto se Čimelice dostávaly častěji před branku Písku, ale zbytečně mnoho kombinovaly a tím se připravovaly o šance. Rovněž mladíci z Písku se příliš unáhleně snažili dostat před čimelickou branku, ale bezúspěšně. Na obou stranách se kopalo několik rohových a přímých kopů, ale bez zakončení. Poločas Čimelice vyhrály 1:0.

Od počátku druhé půle až do 60. minuty byl odrazem první půle, ale pak písečtí dorostenci přidali a častěji se dostávali před čimelickou branku. V 67. minutě se jim podařilo po střele trefit tyčku Slavíkovy branky. Na druhé straně po přihrávce Suchana trestuhodně zahodil šanci Říha. V 71. minutě se Písečtí dostali dopředu a Danovi se podařilo vyrovnat stav na 1:1.

Čimelice zvýšily snahu a v 75. minutě se dostal do šance Viták, ale střílel nad branku. V 80. minutě se dostal do brankové příležitosti Zelenka, ale také pálil vedle písecké svatyně. V samotném závěru střelu Vitáka chytil jinak výborný Vaverka, ale v 90. minutě nestačil na centr Rambouse a Suchan pohodlně vstřelil druhou a vítěznou branku svého týmu.

Čimelické mužstvo se v poslední době potýká s dost velkou marodkou, ale snad na začátek sezony bude většina hráčů připravena nastoupit. Poslední přípravné utkání sehrají Čimelice v úterý 8. 8. 2017 od 18 hodin v Roudném proti divizní Malši.

SK SIKO Čimelice - FC Písek U19 2:1 (1:0)

Branky: 19. a 90. Suchan – 71. Dan. Rozhodčí: Lepič. Bez karet. Diváci: 30.

Čimelice: Slavík - Viták, Listopad, Bednařík, Kubiš - Říha, Nekl, Káš, Zelenka, Pávec – Suchan. Střídali Nosek, Zelenka, Jar. Rambous. Trenér Smrčina

Písek: Vaverka - Němeček, Viták, Kulík, Fürbach - Dan, Sedláček, Hrala, Sikmund - Kasík, Petřík. Střídali Řežábek, Václavík, Strázský, Votava, Žurek. Trenér Grossmann.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle