Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudné stačilo Písku jen poločas, juniorka Dynama si před Slavií s chutí zastřílela

 
středa, 26. července 2017, 21:22

Dvě zajímavá přípravná střetnutí byla na pořadu uprostřed týdne. Písek zajížděl k Malši, na Složišti se budějovičtí junioři střetli s nově utvořenou „osmnáctkou“.

PÍSEK NEZAVÁHAL U MALŠE

V náročném programu letní přípravy pokračovaly celky Roudného a Písku. Po sobotním vystoupení v MOL Cupu se ve středu utkaly na roudenském E.ON stadionu. Třetiligový zabral favorit po přestávce. Jedinou branku domácích vsítil v první půli Markytán, který přešel přes Slepičku do vápna a nekompromisně propálil gólmana Rondzika.

Malše Roudné - FC Písek 1:4 (1:1)

Góly: Markytán - Řezáč 2, Kulík, Martin Held. Rozhodčí: Peterka. Diváků: 100.


JUNIORKA VYSOKO PORAZILA DOROSTENCE

Před začátkem Juniorské ligy sehrála juniorka Dynama ČB modelové utkání s vlastním dorostem U18, v němž zvítězila 7:1. Čtyřmi góly se zaskvěl útočník Jakub Matoušek. Na startu nové sezony Juniorské ligy, která se hraje novým systémem, přivítají svěřenci trenérů Lengyela a Vlčka juniorku Slavie Praha. Hraje se v pondělí 31. července 2017 od 13 hod.

SK Dynamo ČB U21 – SK Dynamo U18 7:1

Góly: Matoušek 4, Navrátil, Kadlec, Fišer – Vogl.


 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle