Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stará garda Kaplice doplnila sestavu proti Čkyni o slavojáky

 
úterý, 25. července 2017, 14:04

Stará garda Spartaku Kaplice stejně jako v loňském roce dokázala zvítězit v přátelském utkání ve Čkyni. Problémy se sestavou pomohlo vyřešit českokrumlovské kvarteto Haláček, Čábela, Šváb a Peťule. Prvně jmenovaný svého času dres Spartaku oblékal a byl i nositelem kapitánské pásky.

Kapličtí k utkání odjeli bez brankáře, když téměř z desítky oslovených gólmanů nikdo nemohl. Branku Spartaku zastal čkyňský Jan Děd a vedl si nadmíru znamenitě. Kapličtí byli nuceni tedy celé utkání v úmorném vedru odehrát bez střídání.

Po prvním poločase byl výsledek nerozhodný. Chléb se lámal po změně stran. Nejprve hlavičkoval do tyče kaplický Janura, následně dvakrát nastřelili tyč i domácí. Vzápětí však inkasovali po druhém gólu Jana Peťuleho. Čtvrthodinu před koncem hosté odskočili na rozdíl dvou branek, když gólmana Krejčího překonal Petr Janura. Ten se pak vzápětí parádně trefil i z přímého kopu a bylo o výsledku rozhodnuto - 1:4.

V tomto duelu ovšem o výsledek až tak úplně nešlo. Utkání se vedlo v přátelském duchu, bez negativních emocí na jedné či druhé straně, a tak si utkání užili všichni přítomní, včetně všech tří rozhodčích.

SK Čkyně – FK Spartak Kaplice 1:4 (1:1)

Branky: 28. Duka – 12. a 52. Peťule, 65. a 68. Janura. Rozhodčí: Ambrožová – J. Raba, Z. Raba. Diváků: 80

Čkyně: Krejčí – Milánek, Turek, Kout, Sváta, Duka, J. Kuneš, Z. Kučera, Toman, M. Kuneš, Vojtíšek, Karlík, Gebauer, Provod, Krull. Trenér: František Zábranský

Kaplice: Děd – Malický, J. Kučera, Jirka, Šebest, Janura, Šváb, Haláček, Studený, Čábela, Peťule.

Napsal(a) Libor Granec